Норми Християнської етики. – Iglesia Catolica Palmariana

Норми Християнської етики.

Для того, щоб зрозуміти вимоги до дрес коду у Пальмаріанській Церкві, слід пам’ятати про часи, коли було заборонено справжньою Церквою ( у ті часи Римською Церквою) заходити у її приміщення одягненими проти норм християнської етики. Пальмаріанська Церква, зараз це Справжня Церква Христа , вимагає, щоб всі її віруючі , так само як і ті, хто такими не є, заходили у приміщення церкви одягнені згідно нормам християнської етики. Деякі можуть сказати, що часи змінюються , і ми повинні підлаштовуватися під ці зміни , у тому числі і під манеру одягатися. Однак ми повинні примусити людство зрозуміти, що це не Бог повинен підлаштовуватися під моду людини. а людина повинна підлаштуватися під Божі закони. Неможливо уявити, щоб Богу подобалося , коли у приміщення церкви заходять люди, які не дотримуються норм християнської етики , навпаки – це його б дуже образило. Пальмаріанська церква наполягає на дотриманні загальних норм дрес коду відвідувачами своєї Церкви .

Норми Пальмаріанської Християнської Етики
для входу на церковні округи в Ель-Пальмар-де-Троя.

Чоловіки.

Штани. Чоловіки повинні бути одягнені у довгі штани. Вони не повинні облягати, бути прозорими та напівпрозорими.

Сорочки. Вони повинні бути з довгими рукавами до самого зап”ястя , застьобнуті на всі гудзики аж до самого верхнього на комірі. Руки та груди повинні бути повністю прикриті. принаймні до початку шиї. Крім того, сорочки не мають облягати тіло , бути прозорими або напівпрозорими.

Шкарпетки. Незалежно від віку чоловіки повинні носити шкарпетки, які прикривають принаймні щиколотки ніг.

Джинси або штани з джинсової тканини. Джинсовий одяг можна носити, яле не заходити на територію в Пальмар чи інші каплиці, що належать Святій Католицькій Пальмарійській Церкві.

Дизайн написів і логотипів. Забороняється носити верхній одяг з будь-якими надмірно великими написами, малюнками ( тварини, автомобілі…) або логотипами брендів.

Взуття. Спортивне взуття можна носити, але не заходити на територію в Пальмар і тим більше в церкву.

Волосся. Не дозволяється мати довге волосся , фарбоване, або, яке стерчить. Чоловікам не дозволяється носити сережки , шпильки ( пірсинг) або мати татуювання.

Тим, кому немає ще 14 , дозволяється носити короткі штани нижче колін , але у всьому іншому вони мають дотримуватися тих самих правил, що і старші чоловіки.

Жінки.

Сукні. Вони мають бути з довгими рукавами до зап’ястя, прикривати тіло аж до основи шиї, щоб виключити будь-які глибокі вирізи. Вони не повинні бути сильно облягаючими , прозорими або напівпрозорими. Сукні мають бути достатньо довгими, щоб не було видно колін , в тому числі і в положенні сидячи.

Спідниці. Вони не мають бути прямими або у формі труби , а також не повинні бути облягаючими , прозорими або напівпрозорими. Спідниці повинні бути достатньо довгими, щоб не було видно колін, в тому числіі в положенні сидячи.

Штани. Жінкам ні в якому разі не дозволяється носити штани, оскільки це чоловічий одяг.

Блузки. Вони мають бути з довгими рукавами до зап’ястя, прикривати тіло аж до основи шиї, щоб виключити будь-які глибокі вирізи. Вони не повинні бути сильно облягаючими , прозорими або напівпрозорими.

Джинси та штани з джинсової тканини. Джинсовий одяг можна носити, яле не заходити на територію в Пальмар чи каплиці, що належать Святій Католицькій Пальмарійській Церкві.

Дизайн написів і логотипів. Забороняється носити верхній одяг з будь-якими надмірно великими написами, малюнками ( тварини, автомобілі…) або логотипами брендів.

Взуття. Спортивне взуття можна носити, але не заходити на територію в Пальмар і тим більше в церкву. 

Панчохи. Жінки повинні носити панчохи принаймні до колін, або колготи з будь-якої тканини.

Тим, кому менше чотирнадцяти повинні принаймні носити шкарпетки , але у всьому іншому вони мають дотримуватися тих самих правил, що і старші жінки. Їм дозволяється носити панчохи чи колготи за бажанням.

Крім того, щоб увійти до Священного Місця Лентіско, у жінок голови мають бути покриті вуаллю, а чоловіки повинні бути без головного убору.