Хти ми є ? – Iglesia Catolica Palmariana

Єдина Свята Католицька Апостольська та Пальмаріанська Церква
або Пальмаріанська Християнська Церква

Хти ми є ?

На це питання легко дати відповідь. Ми Пальмаріанці є послідовниками Пресвятої Діви Марії, котрій ми віддалися всім своїм єством та неймовірною любов’ю. Це те, що навіть і не варто обговорювати. Хто не хоче любити та служити Матері Бога , то той і не захоче бути парафіянином Пальмаріанської церкви. Наша любов до Небесної Матері є і внутрішня і зовнішня. Ця любов проявляється у великій довірі , яку Пальмяріанці сповідують до неї , і в нашій глибокій вдячності за великі та малі дива , які Вона творить Своїм вірним дітям у Пальмаріанській церкві. Наша зовнішня любов відображається в чарівних статуях, які розкішно прикрашені глибокою відданістю ; в малюнках та написах, які надихають на справжню вірність Марії; чудовими вишивками , які постійно виготовляються у Пальмаріанській Церкві. Серед Пальмаріанських гімнів є велика кількість таких , які звертаються до Піднесенної та Вічної Діви Марії, Матері Бога та нашої Матері. Гімни наділені такою красою, що наші душі піднімаються до того самого рівня, що і Серафим у Небесних Хорах, співаючи славетних пісень Триєдиному Богу у подяці за те, що ми є дітьми Матері, такої ніжної і милої, як Марія.

Місія Пресвятої Діви полягає в тому, щоб представити нас своєму Божественному сину, Ісусу Христу , та навчити нас любити Пресвяту Трійцю. Вона є шляхом до Раю. Пальмаріанська церква уважно стежить за тим , що Вона проповідує у своїх об‘явленнях в різних куточках світу, наголошуючи на необхідність молитися та каятися.

До 6 серпня 1978 року Пресвята Діва Марія направляла своїх численних вірян у Католицьку Апостольську Римську церкву. Вона робила це впродовж 20 століть. Через відступництво Церкви в Римі після смерті Папи Святого Павла VI , наш Господь Ісус Христос покинув Рим і безпосередньо передав Ключі Святого Великого Петра особі Папи Святого Григорія XVII Великого . Таким чином , Справжня Церква була перенесена в пустелю Ель-Пальмар-де-Троя, зберігаючи традиції та обряди, яким Католицька Церква навчала впродовж століть.

Протягом десяти років Небесний суд  щедро проявляв себе  у Священному Лентиско Ель-Пальмар, духовно зміцнюючи , даючи поради та готуючи своїх улюблених дітей до остаточного переміщення Святого Престолу Ватикану до Ель-Пальмар-де-Троя , святого  місця з Лентиско. За дев’ять років Христос підготував певних людей для того, щоб продовжувати Роботу, яку наш Господь започаткував майже двадцять  століть тому . Ці дві  людини пізніше стануть  Папа Св. Григорій XVII та Папа Св. Петро II.

За красу і побожність її Божественного поклоніння та за святість багатьох її представників Єдина Свята Католицька Апостольська і Пальмаріанська Церква гідна того, щоб її вивчали та дотримувались її канонів зі святим страхом Божим. Тим, хто зневажав і поширював стільки брехні та пліток проти справи Бога та тих людей, які є частиною цієї справи, ми стверджуємо – не можна жартувати з Богом. Нехай тремтять брехуни та наклепники! Перш за все, ті,- хто оприлюднює свою брехню у ЗМІ , автори книг , які здобувають славу за гроші , пишучи неправдиві книги та документи безпідставно. Немає виправдання тому, щоб дозволяти собою керувати людьми , які виглядають набожними, хоча насправді, сам Сатана керує ними, щоб нахабно боротися проти Істинної Церкви Христа. Ці вороги Христа вже програли битву, тому що Христос збереже Свою Церкву від зла і не дозволить воротам пекла перемогти Її.